Bang Norbert

A hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskolában kezdtem meg tanulmányaim, ott ismerkedtem meg a fotózással. Tagja voltam az iskolai fotóklubnak, ahol megkedveltem a fotózást. A klub keretein belül eljutottam a hódmezővásárhelyi Városháza tornyába, a még akkor frissen átadott Ginkgo szállóba és a víztorony tetejére is. Büszkeséggel töltött el, hogy a képeimet kiállíthattam az iskolámban. Már ekkor indultam különbféle fotópályázatokon, több-kevesebb sikerrel. Az általános iskola után felerősödött bennem a fotózási vágy. Ekkor kaptam meg az első tükörreflexes gépem, azóta foglalkozom komolyabban a témával.

Tanulmányaimat Szegeden folytattam a Deák Ferenc Gimnáziumban, ahol az iskolai évkönyvekben rendszeresen jelentek meg fotóim. 2014-ben csatlakoztam a Lucien Hervé kamera klubhoz, annak reményében, hogy még többet fejlődjek és tapasztalatot szerezzek elismert fotógráfusoktól. A klub második bemutatkozó kiállítására, amelyet a hódmezővásárhelyi Németh László Gimnáziumban rendeztek négy képpel készültem. Még ebben a hónapban tizenhárom képem került kiállításra a Deák Ferenc Gimnáziumban és nem sokkal később a gimnázium diákolimpiáján első helyezést értem el képeimmel „fotó” kategóriában.

Remélem, hogy a fotózás iránti szenvedélyem a későbbiekben sem lankad, szeretném magam minél több témában kipróbálni és minél több sikert elérni.

MAFOSZ
MAFOSZ
Facebook Pagelike Widget